Izjave Branka Bačića i Nikole Dobroslavića nakon rezultata izbora prvog kruga

Izjave Branka Bačića i Nikole Dobroslavića nakon rezultata izbora prvog kruga

Predsjednik ŽO HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije Branko Bačić bio je vrlo pozitivan i zadovoljan rezultatima ostavarenim u županiji.

 -Čestitam svim našim kandidatima na postignutim rezultatima. Pobjednički rezultat diljem županije priznanje je našem dosadašnjem radu, ali predstavlja i obvezu ustrajavanja na programu razvoja juga Hrvatske kojeg smo predstavili u ovoj kampanji!- istaknuo je Bačić.

 Predsjednik ŽO HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije ponovno je pozvao svoje vjerne glasače na podršku.

 -Građani Dubrovačko-neretvanske županije su prepoznali kulturu dijaloga, političku sigurnost i stabilnost koju godinama osiguravamo u vođenju županije. Hvala svim našim sugrađanima na ukazanom povjerenju i pozivam Vas da i u drugom krugu podržite kandidate HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije!- rekao je Bačić.

 Aktualni župan i pobjednik prvog kruga izbora Nikola Dobroslavić je zahvalan svojim sugrađanima na odazivu , ali naglašava da posao još uvijek nije gotov.

-Na današnjoj konferenciji za medije, nakon jučerašnjeg odličnog rezultata u prvom krugu izbora, zahvalio sam svim sugrađanima koji su izašli na izbore, posebno onima koji su meni i našoj koalicijskoj listi dali svoj glas. Potporu smatramo potvrdom da smo dobro služili građanima županije u ovom i da podržavaju naš program za idući mandat. Njihovo povjerenje nismo i nikad nećemo iznevjeriti. Idemo u konačnu pobjedu u drugom krugu! - najavio je Dobroslavić.

hdz

hdz

hdz

hdz