Dovršen je megaprojekt „Cestovna povezanost s južnom Dalmacijom“ - najveći infrastrukturni pothvat u Hrvatskoj nakon mreže autocesta!

Dovršen je megaprojekt „Cestovna povezanost s južnom Dalmacijom“ - najveći infrastrukturni pothvat u Hrvatskoj nakon mreže autocesta!

SPAJAMO HRVATSKU! Stonska obilaznica puštena je u promet. PVRH Plenković: Izgradnjom Pelješkog mosta i pristupnih cesta, i to EU novcem, ostvarili smo strateški cilj o teritorijalnom i prometnom spajanju Lijepe Naše! Ima li suverenističkijeg poteza? Nakon Schengena i eura sjajni turistički rezultati bit će još bolji, a rast BDP-a viši i od najoptimističnijih očekivanja. PPVRH Butković: Jako je puno infrastrukturnih projekata realizirano u našem mandatu, no tu ne kanimo stati. Slijedi novi pothvat - izgradnja autoceste prema Dubrovniku u okviru Jadransko-jonskog koridora! I za to ćemo iskoristiti EU sredstva.
„Danas smo otvorili pristupne ceste od Pelješkog mosta prema Stonu, nedavno smo koridorom Vc integrirali Baranju s mrežom hrvatskih autocesta i spojili most na Cetini, a do kraja mandata bit će gotove 2. cijev tunela Učka i autocesta do Siska. Ti infrastrukturni projekti mijenjaju Hrvatsku na bolje“ - također je poručio predsjednik Vlade RH i HDZ-a nakon svečanosti otvorenja Stonske obilaznice, koja je održana u Centru za kontrolu i upravljanje prometom Pelješkog mosta i pristupnih cesta u Zaradežu:

- Usprkos globalnoj krizi, zadržali smo najviši kreditni rejting u povijesti Hrvatske, a ova će turistička godina biti - rekordna! To sad odmah potpisujem.

hdz

hdz

hdz

hdz